Setmana de la Ciència 2004

Introducció

Em plau informar-vos de la posada en marxa de la Setmana de la Ciència 2004 (IX edició en l'àmbit català i IV edició en l'àmbit estatal).

Pel que fa a l'àmbit català, la Setmana de la Ciència, organitzada conjuntament per diverses institucions publiques i privades, entre les que es troba la Universitat Rovira i Virgili, i la col·laboració d'entitats de caire cultural i científic del nostre país, tindrà lloc del 5 al 15 de novembre de 2004 a diverses ciutats i pobles de Catalunya.

La Universitat Rovira i Virgili té previst participar-hi amb una sèrie d'activitats de caire divulgatiu, entre les quals s'hi troba la mostra d'R+D (estands), on els seus grups de recerca puguin ensenyar a tots els ciutadans el treballs d'investigació, transferència i formació que estan duent a terme en els diferents àmbits: ciències, ciències de la vida, ciències de la salut, ciències socials, enginyeries i humanitats, però també conferències i altres accions que suposin una difusió de la nostra realitat científica.

Tot esperant la vostra col·laboració i recordant-vos que les propostes han de ser el més interactives possible, us saluda ben cordialment,

Rosa Sola i Alberich
Vicerectora d'Investigació i Institucions Sanitàries