Setmana de la Ciència 2008

Introducció

Benvolguts/des investigadors/es,

Em plau informar-vos de la posada en marxa de la Setmana de la Ciència 2008 (XIII edició en l'àmbit català i VIII edició en l'àmbit estatal).

Pel que fa a l'àmbit català, la Setmana de la Ciència, organitzada conjuntament per diverses institucions publiques i privades, entre les que es troba la Universitat Rovira i Virgili, i la col·laboració d'entitats de caire cultural i científic del nostre país, tindrà lloc del 14 al 23 de novembre de 2008 a diverses ciutats i pobles de Catalunya.

La Universitat Rovira i Virgili té previst participar-hi amb una sèrie d'activitats de caire divulgatiu, entre les quals s'hi troba la mostra d'R+D (estands), on els seus grups de recerca puguin ensenyar a tots els ciutadans el treballs d'investigació, transferència i formació que estan duent a terme en els diferents àmbits: ciències, ciències de la vida, ciències de la salut, ciències socials, enginyeries i humanitats, però també conferències i altres accions que suposin una difusió de la nostra realitat científica.

Per aquest motiu, us prego li doneu la màxima difusió a aquesta iniciativa en el si del vostre grup i entre els companys/es del vostre departament i centre.

Cal fer esment que la Universitat compta amb un pressupost destinat a aquesta activitat, per tal de sufragar les despeses institucionals d'organització i, parcialment, les dels propis grups en la preparació de les seves propostes.

Aquest any, a més, afegim un nou al·licient per participar-hi. Amb el patrocini de la Universitat i el seu Consell Social, es posen marxa un ajuts per a actuacions de divulgació científica i promoció de les activitats de la Universitat en el territori (PCF2008), els destinataris dels quals seran les actuacions de divulgació científica (activitats, experiències, exposicions, etc.) que hagin participat a la Fira de mostres d’R+D 2008.

Tot esperant la vostra col·laboració i recordant-vos que les propostes han de ser el més interactives possible, us anima a participar-hi,

Rosa Sola i Alberich

Vicerectora d'Investigació i Institucions Sanitàries